Delfia Batavorum logo

Algemene ledenvergadering op 19 mei 2015

Vergaderstukken voor de Algemene Ledenvergadering op 19 mei 2015

Beknopt verslag van de ledenvergadering op 19 mei 2015

Tijdens de algemene ledenvergadering is met alle voorstellen van het bestuur ingestemd.

De Le Comteprijs 2014 ging dit jaar naar de Vereniging van Eigenaren Gebouw de Indische Instelling voor de reconstructie van de bekroning van het pand Oude Delft 69 (lees hier de laudatio). Alle genomineerden hebben een oorkonde en bos bloemen ontvangen.
De Le Comte Publieksprijs 2014 (uitgereikt door Delft op Zondag) ging naar de familie Kips voor de verbouwing van Donker Curtiusstraat 7.

Het eerste exemplaar van het Jaarboek 2015 werd door Wilma van Giersbergen (voorzitter redactiecommissie) uitgereikt aan Irene Leupen vanwege haar vele activiteiten op cultuurhistorisch gebied.
Peter Jonquiere (voorzitter Commissie behoud stadsschoon) deed verslag van het onderzoek naar de schuilkelder aan de Westvest, die op de nominatie staat om door de gemeente gesloopt te worden.
Irene Jacobs (voorzitter Lustrumcommissie) gaf een overzicht heeft van de lustrumactiviteiten in dit lopende jaar en tenslotte werd Jenny Omvlee, de webmaster, met een bos bloemen en applaus bedankt voor het vele werk bij de invoering van de nieuwe website.
(Foto's René van der Krogt, meer foto's op zijn site)

Zoeken


Agenda

zaterdag 15 juni 2024
Fiets- en wandeltocht Midden-Delfland Dag
dinsdag 02 juli 2024
Het Plakkaat van Verlatinge - De eerste Onafhankelijkheidsverklaring ter wereld
Meer op de agenda

Lid worden?

Wilt u lid worden? Geef u dan op via dit formulier.